Bent u meer geld en tijd kwijt aan het bijhouden van uw financiële administratie en het verzorgen van uw fiscale aangiftes dan u lief is??

Misschien wordt het dan tijd voor een nadere kennismaking!

Verenigingen Beheer Nederland B.V.(VBN)  is een administratiekantoor met specifieke kennis over zelfstandigen zonder personeel, BV's, Vof's, MKB'ers, Coöperaties, Verenigingen en Stichtingen. Een professioneel team van 7 medewerkers draagt zorg voor een accurate en tijdige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden, waarbij de nadruk ligt op het persoonlijke contact door middel van een vast aanspreekpunt.

Diensten

VBN is in staat uw volledige financiële administratie te verzorgen.
Onze dienstverlening omvat  o.a.:

- Facturatie;
- Debiteurenbeheer;
- Betalingen uitvoeren;
- Opstellen Jaarrekening;
- Periodieke rapportage;
- Fiscale aangiftes;
- Salarisadministratie.

Online Administratie

Vanzelfsprekend is het mogelijk om uw boekhouding, middels Exact-online, zelf online te verwerken waarbij onze adviseurs ten alle tijden klaar staan om u te ondersteunen bij de eerste inrichting en structurering en om de maandelijkse specialistische werkzaamheden af te handelen.

Loonadministratie

Ook voor de verzorging van de loonadministratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen uw gehele loonadministratie inclusief aangiftes en salarisstroken voor een vast tarief per medewerker, per jaar.


Fiscale zaken

Alle aangiftes, zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en loonbelasting worden door ons correct en tijdig voor u afgehandeld. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste fiscale mogelijkheden. Tevens kunt u, voor meer complexe vraagstukken, altijd gebruik maken van onze in-house fiscalist.

Kosten

Door onze manier van werken zijn wij significant goedkoper dan veel accountantskantoren. De jaarlijkse kosten voor het voeren van de gehele financiële administratie zijn afhankelijk van het aantal mutaties m.b.t. inkoop- en verkoopnotas en in hoeverre een verbijzondering dient plaats te vinden van de kosten naar  kostenplaatsen c.q. projecten. Tevens zal het gebruik van directe bankkoppelingen en elektronisch betalingsverkeer de kosten aanzienlijk drukken .Naar aanleiding van een kosteloos inventarisatiegesprek kunnen wij u een aanbieding doen welke uitgaat van een vaste prijs per maand waardoor geen verrassingen achteraf ontstaan.


Mocht uw interesse gewekt zijn dan kunnen wij tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek nagaan op welke wijze wij u kunnen adviseren inzake een adequate bedrijfsvoering met betrekking tot uw  financiële administratie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.


Contactgegevens:
Verenigingen Beheer Nederland BV
Spinozalaan 33
2273 XC  Voorburg
Algemeen telefoonnummer: 070-3456456
E-mail: info@verenigingenbeheer.nl
MKB
Verenigingen Beheer Nederland on LinkedIn

Verenigingen Beheer Nederland on Twitter
Verenigingen Beheer on Facebook